Englands GP: Vejrudsigten

I den kommende weekend, skal der afvikles endnu et Formel 1 løb. denne gang er det fra England, der mest af alt er kendt for at det meget ofte regner. Men i år ser det ikke helt skidt ud.

Englands Grand Prix 2018 . Copyright Force Inda

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/6 2022 klokken 12:06

I England joker man med, at man har den bedste sommer. Hele dagen den varer.

Men det er ikke helt rigtigt, at det kun regner i England, det er faktisk et af de lande, der mærker klimaforandringerne på en lidt positiv måde, med flere solskinstimer for hvert år der går.

Når Formel 1 feltet kommer til Silverstone i den kommende weekend, er det dog ikke solen der byder dem velkommen, men en god gang grå skyer, der dog ikke lader til at indeholde vand.

Fredag Grå overskyet dag, med højeste varslede temperaturer på blot 19 grader. Lille chance for regn, på 12% hvor chancen er højst. Let vind.

Lørdag Endnu en grå dag venter holdene. Temperaturen stiger til 20 grader, men chancen for regn siger også, til 18%. Stadig i den lave ende. Vinden forbliver let.

Søndag Løbsdagen ser ud til at blive den bedste dag i den kommende weekend påp Silverstone. Spredte skyer og en temperatur på omkring 20 grader, sammen hold med mindre chance for regn, der nu er nede på 9%, betyder at vi og publikum, kan se frem til et rent løb.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Canadas GP: Vejrudsigten Østrigs GP: Vejrudsigten »