De Vries angiveligt fortid hos AlphaTauri

Nyck De Vries har længe været under hårdt pres fra Red Bull ledelsen, som følge af hans manglende resultater. En bundplacering på Silverstone, gavnede ikke hans muligheder for at blive i Formel 1 og angiveligt, skulle han være ude, allerede inden det næste løb.

Nyck de Vries . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/7 2023 klokken 12:07

Nyck De Vries fik en drømme debut, da han i sidste sæson, erstattede en syg Alexander Albon i Williams raceren på den legendariske Monza bane i Italien.

Men efter han er kommet til AlphaTauri, som samtidig har haft en elendig sæson til nu, er alt det gode vi så, forsvundet.

Et af AlphaTauri's store problemer, har helt sikkert været, at de ikke har en kører på holdet, der er dygtig nok til at give holdet tilbagemeldinger, som de kan bruge til at udvikle bilen, hvorfor de må forholde sig til ren data, hvilket ikke ser ud til at virke.

Netop det problem, gør det ekstra svært for holdet, at holde fast i De Vries, som alle er enige om, har evner til at blive i Formel 1.

Det betyder samtidig, at det helt rigtige for holdet er at erstatte De Vries, med den erfarne reservekører Red Bull har tilknyttet, nemlig Daniel Ricciardo.

Ricciardo har bekræftet, at han er interesseret til at kører for AlphaTauri, så længe det kan give ham en chance for at komme tilbage til Red Bull.

Chancen for at få Ricciardo over i en Red Bull, som erstatning for Sergio Perez, der ser ud til at miste mere og mere af den selvtillid, som han startede sæsonen med, ser ud til at være bedre og bedre. Dog er der ikke nogen der tror på, at det vil ske i løbet af sæsonen.

Så en halv sæson til Ricciardo i AlphaTauri, viil være optimal forberedelse til at komme tilbage i Red Bull, og sende Perez helt ud af Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Englands GP: Dagen derpå Officielt: Ricciardo erstatter de Vries »