49 point

Max Verstappen ligner en mand, der racer mod endnu et verdensmesterskab, mens Charles Leclerc og Ferrari falder af på den. Afstanden mellem de to er nu oppe på 49 point.

Canadas Grand Prix 2022 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/6 2022 klokken 15:06

Max Verstappen virker nærmest urørlig, som det ser ud nu.

Ud af alle de løb hvor han er kommet over stregen, har han vundet dem alle, med undtagelse af et enkelt, nemlig løbet i Monaco.

Sergio Perez i den anden Red Bull, var ikke sen om at melde sig klar til at udfordre Verstappen, da han vandt løbet i Monaco og pludselig var tæt på hollænderen.

Men siden da har Verstappen vundet hver gang, uden nogen form for teamordre, men på rå pace.

Med en hårdt jagtende Sainz i bakspejlet, viste Verstappen en utrolig styrke, da han, omgang efter omgang, kørte helt fejlfrit.

Hvis Red Bull fortsat leverer en stabil nok racer, vil Verstappen leverer et lige så stabilt løb, hvilket igen vil betyde, at det bliver meget svært at slå ham.

Lige nu, har Versappen 49 point ned til Leclerc, på tredjepladsen, hvilket næsten er to løbssejre.

Sæsonen er dog ikke engang halvvejs endnu, med kun 9 ud af de 22 løb overstået. Så der er absolut intet der er afgjort endnu.

Selvtilliden er i top, mens man må sige, at det er det modsatte men ser, hos sidste års udfordre Lewis Hamilton, der ellers havde en bedre dag i Canada, end han tidligere har haft.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Canadas GP: Løbsresume BMF1's Power Rating: Canadas GP »