Virtuel F1 i vinterpausen

Mens vi venter på, at Formel 1 bilerne bliver startet i det virkelige liv, har vi set nogle rimelig underholdende virtuelle Formel 1 løb. Nu overvejes det, om det kunne være en måde at holde tilskuerne til ilden over vinteren.

Mexicos GP 2019 . Copyright McLaren Racing - Steven Tee

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/5 2020 klokken 15:05

Der findes allerede en Virtuel Formel 1 serie, men nu overvejer Formel 1, at indføre en virtuel serie, der primært er forbeholdt Formel 1 kørerne.

De løb der hidtil har være sendt, har været meget forskellige i underholdningsgrad, for dem af os, der ikke normalt ser andre spille.

Det første løb i Bahrain, var ikke så underholdende og svært at følge med i, mens Vietnam og Kinas Virtuelle Grand Prix, var langt mere underholdende.

Det seneste løb, der blev kørt på den brasilianske bane Interlagos, haltede også lidt, selvom kampen om 1. pladsen var intens og skiftede vildt meget mellem Leclerc og Albon.

Det alle løb har vist er dog, at sværhedsgraden er sat for let, så bilerne ikke bliver beskadiget når de rammer hinanden, hvilket medfører meget urealistiske kampe, hvor de flere gange kører over hinanden.

En anden del, der skal findes brugbare løsninger på, er den manglende respekt.

I et virtuelt Indy 500 løb, blev den førende Lando Norris kørt af banen af en af feltets "rigtige" Indy kørere, fordi han var irriteret over at der kom en dum Formel 1 kører som var hurtigere end ham.

Men hvis man får styr på dette, kan Virtuelle løb nemt være med til at underholde os hen over vinteren, samtidig med at Formel 1 kørerne får trænet mens vi kan se det.

De fleste, hvis ikke alle, "spiller" Formel 1 løb om vinteren. Så lad os da se med!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F1-bane bliver til Corona-hospital Liberty Media: Minus 84 procent »