Viasat er klar

Mens RTL har kastet håndklædet i ringen, gør den danske afdeling af Viasat det stik modsatte og gør sig klar til årets Formel 1-sæson. BMF1 mødte holdet bag.

Viasat . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/6 2020 klokken 09:06

Det er efterhånden en tradition, at Viasat indkalder til et pressemøde op til Formel 1-sæsonen. I år har det dog været noget anderledes.

Op til den oprindelige Formel 1-sæsonstart valgte Viasat i år at udsætte pressemødet, men nu, hvor vi så for alvor skal i gang, følte TV-stationen, at det var på sin plads.

BMF1 mødte op til pressemødet i Formel 1-studiet på Amager, hvor vi fik lejlighed til at møde holdet bag den danske indsats, med undtagelse af Jens Hansen, der var på job på pølsefabrikken.

Som en del af mødet havde Viasat sat et videolink op til Kevin Magnussen og senere Luna Christofi.

Interviewet med Kevin stod Palshøj for, men med spørgsmål fra blandt andet BMF1. Dette bringer vi i en anden nyhed.

Luna, der var med på en videoforbindelse fra Spanien, glædede sig også til at komme igang. Hun har, som en af de få, fået adgang til at komme ud til løbene, men ved endnu ikke, hvor store restriktioner TV-holdene vil blive udsat for.

I første omgang ved de, at de bliver inddelt i små grupper, som ikke må være sammen på tværs og som kun få stærkt begrænsede adgang til kørerne.

Alle var enige om, at det bliver yderst spændende at se, hvordan holdene klare sig efter den meget lange pause.

Efter præsentationen fik BMF1 lejlighed til, som de første, at få et solointerview med Tom K, som vi bringer i en anden nyhed.

Under hovedpræsentationen udtalte John Nielsen, at han troede, at Lewis Hamilton, hvis han bliver verdensmester igen i år, ville forlade sporten, da han så har tangeret Schumachers rekord på 7 verdensmesterskaber.

Det var Tom ikke enig i, da han var overbevist om, at netop hans rekord med 9 sejre på Le Mans, også var noget Hamilton ville overgå, blot med Formel 1-mesterskaber.

Tom mente også, at det vil være svært for Lewis at lave noget andet, da han er så kendt et ansigt, hvilket, efter Toms opfattelse, vil få verdensmesteren til at blive i sporten lidt længere.

BMF1 fik også en længere samtale med John Nielsen, der mest af alt var bekymret for kørernes evne til at placere sig i et felt.

"Alle kørerne skal nok få styr på bilerne ret hurtigt, men når de røde lamper slukkes d. 5 juli, kan det ende med at gå helt galt," kom det fra John.

"En ting er at køre simulator og få tingene til at fungere på banen igen, men en anden ting er, at have kørere hele vejen rundt om sig."

"Det er, som om at man har en zone rundt om sig, når det går godt. Man ved bare, hvor de andre er. Men efter en lang pause uden race er den zone ikke skarp længere, og det er det, der kan give problemerne," forklarede John Nielsen.

Vi bringer hele interviewet i en anden artikel.

Til sidst fik BMF1s Peter Hartig en snak med Nicolas Kiesa, omkring den tekniske del af mesterskabet, og hvad vi kan forvente af 2022, hvor de nye biler kommer. Kiesas tanker bringer vi senere.

Vi ser frem til en god, kompakt sæson.

Billeder fra dagen:
Palshøj præsentererPalshøj præsenterer
Copyright BMF1


Corona afstandCorona afstand
Copyright BMF1


Kevin med over videoKevin med over video
Copyright BMF1


Luna Christoffi med over videoLuna Christoffi med over video
Copyright BMF1


Formel 1 holdet, minus Jens HansenFormel 1 holdet, minus Jens Hansen
Copyright BMF1

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren-gruppen faretruende tæt på kollaps Red Bull på banen men uden Verstappen »