Verstappen har ikke brug for kritikken

Kritikerne stod i kø efter, at Verstappen plantede sin Red Bull racer i væggen under den tredje træning, men hollænderen var hurtigt ude og gøre klart, at han ikke har brug for kritikken.

Monacos Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 29/5 2018 klokken 15:05

Uheldet betød, at Verstappen missede kvalifikationen, der at dømme ud fra træningerne så ud til at kunne have startet forrest, men det blev i stedet vekslet til en sidste startplads på gridden. Han sluttede dog som nummer ni i løbet søndag.

Red Bulls teamchef Christian Horner var hurtigt ude og kommentere på Verstappens uheld.

"Han skal til at lære og holde op med at begå fejl. Det ved han bedre end nogen anden. Jeg håber, at det her vil være med til at ændre hans indstilling til tingene, ellers jeg ved efterhånden ikke, hvad der vil", udtaler Horner til planetf1.com.

Både Nico Rosberg og Niki Lauda var også ude med kritik af hollænderen, hvor Rosberg udtalte, at han ikke længere havde synderligt meget håb for Verstappen længere, mens Lauda foreslog, at Verstappen udskiftede sin hjerne.

Kritikken er dog noget, Verstappen tager med ophøjet ro.

"Det er selvfølgelig nogle dårlige øjeblikke, men det er nødvendigt at blive bedre. Nogle gange har man en sæson, hvor det bare ikke lykkes for én, men det er meget værre, hvis man ikke er hurtig nok, og det er heldigvis ikke tilfældet. Jeg har ikke brug for kritikken - jeg ved udmærket godt, hvad jeg gjorde galt, og hvad der har brug for at blive forbedret", slutter Verstappen til planetf1.com

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Er Räikkönen på vej til Toyota? Monaco's GP: Weekenden i billeder »