Eifels GP: Vejrudsigten

Det tyder på, at Formel 1-feltet bliver udsat for noget af en kontrast i forhold til de tidligere løb, når de kommer til Nürburgring i Tyskland. Det tegner til at blive rigtigt efterårsvejr.

Regn over Albert Park . Copyright Pirelli

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/10 2020 klokken 14:10

Hvis man skal tro de tyske meteorologer, bliver det koldt og vådt, når Formel 1-feltet indtager den tyske Nürburgring i den kommende weekend.

Det er noget primært de mindre hold håber på, herunder også HAAS, da det kan være med til at ryste posen lidt.

Fredag er der 97% chance for regn, samtidig med at temperaturerne nærmer sig vinterdæk, med temperaturer nede omkring 10-11 grader.

Lørdag skulle det regne om formiddagen, fortsat med 10-11 grader i luften, mens eftermiddagen skulle klarer op og der dermed skulle være en rimelig chance for en tør kvalifikation. Men har skulle temperaturene dykke ned til omkring 7 grader.

Søndag er løbsdag er det er ikke sommertemperaturer man der er varsel om. 6-7 grader, samtidig med at vinden tager til, hvilket skulle få det til at føles som 3-4 grader. Der er lille chance for regn, men ved Eifel-bjergene ved man aldrig.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ruslands GP: Vejrudsigten Portugals GP: Vejrudsigten »