Spaniens GP: Hot or Not

Det er blevet tid til årets 5. Hot or Not. Denne gang er det bedømmelsen efter Spaniens Formel 1 Grand prix, hvor der var flere der viste sig særdeles Hotte, mens få var Not. Her er vores bud på 3 i hver kategori.

Spaniens Grand Prix 2018 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/5 2018 klokken 10:05

Hot listen kunne nemt blive meget lang, så det er for en gang skyld, en kunst at begrænse sig, men her er vores bud, som du selvfølgelig gerne må kommentere på eller komme med alternative bud på.

Spaniens Grand Prix 2018. Lewis Hamilton tager pole position. Valtteri Bottas siger tillykke
Copyright Mercedes AMG


Hot, det var Lewis Hamilton. Det er sjældent at vi udnævner netop Hamilton til at være hot, fordi han længe har siddet i den bedste bil. Men denne gang er han øverst på listen, efter han tog pole og vandt løbet, som en mand der havde genfundet gnisten.
Det var simpelthen en HOT weekend for Hamilton i Spanien.

Kevin Magnussen
Copyright Haas F1


Hot, det var Kevin Magnussen også. Ja, det var ikke meget vi så til ham, da han længe lå helt alene, et godt stykke efter Ricciardo i Red Bull raceren og langt foran Sainz i Renaulten.
Han havde en fejlfri weekend, selvom nogle mener at han kørte i vejen for Leclerc under 3. træning.
En fantastisk kvalifikation, hvor han selv udnævnte det til Pole, for alle B-holdene, da han sluttede som nummer 7 og endnu engang udkvalificerede Grosjean.
Det hele blev krydret af en 6. plads i løbet, hvor det igen kun var de tre topholds biler der sluttede foran ham, så det var som en sejr i B-klassen.

Spaniens Grand Prix 2018 - Alfa Romeo Sauber. Charles LeClerc i garagen
Copyright Alfa Romeo Sauber


Hot, det var Charles Leclerc også. At han fik sin Alfa Romeo Sauber med i pointene igen, er virkelig godt gået af nybegynderen, der allerede nu, ligner en mand der godt kan tage Ferrari sædet efter Räikkönen.
Han formåede længe, på bedste vis, at holde en tydeligt hurtigere Fernando Alonso bag sig, hvilket de fleste ved er en stor bedrift, og så tilmed i en Sauber.


På NOT listen, er der flere udfordringer med at finde de helt rigtige, men ikke den der gik med det største NOT.

Romain Grosjean fredag på Monza
Copyright Lea Anna Petersen


NOT, det var Roamin Grosjean. Det er meget muligt, at han fik lidt uren luft fra Kevin og at Kevin slingrede lidt, i sin kamp efter grip. Men en mand med hans erfaring, burde ikke ender der hvor han gjorde. Hvis det var Stroll, Sirotkin eller sågar Leclerc der lavede den fejl, kunne man forstå det, men ikke en mand med den erfaring.
At han så tilmed krydrede det hele med at holde på, da han spandt ud, så han tog Hülkenberg og Gasly med sig ud, er virkelig underligt. Den tildelte straf for dette, er fuldt ud fortjent.

Spaniens Grand Prix 2018 - Max Verstappens forberedelse til frie træninger
Copyright Red Bull Contentpool


NOT, det vælger vi også, at sætte Max Verstappen til. Ja, han sluttede på podiet og ja, han kørte ikke ind i sin holdkammerat Daniel Ricciardo, men at han i sin iver efter at komme forbi Sirotkin, endnu engang beskadiger sin bil og potentielt udsætter en anden for fare, er bare ikke godt nok.
Crash Kid fik således endnu et crash til sin konto, godt nok et meget lille et, men han har fortsat fuldt hus.

Sebastian Vettel i pit
Copyright Ferrari


NOT, var også Ferrari, der virker til at være blevet for selvsikre. Hvilke konkrete problemer det var at Räikkönen havde, er der ingen udmelding om endnu, og hvad det var der gik galt, da man smed Vettels 3. plads væk, venter vi også på en redegørelse for, ud over at der var problemer med et baghjul.
Hvis de vil vinde mesterskabet igen, så skal de oppe deres game. Hvilket mangen fans helt sikkert håber de gør.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens GP: Dagen derpå Spaniens GP: Weekenden i billeder »