Sky overtager tysk F1-dækning

Det kom som noget af et chok, da den populære tyske tv-station RTL, annoncerede at de ikke længere ville vise Formel 1. Nu kommer svaret hvorfor.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 22/6 2020 klokken 19:06

Det kom som noget af en overraskelse, da tysklands faste udbyder af Formel 1-fjernsyn siden 1991, RTL, pludselig annoncerede sit stop i går (det kan du læse mere om her).

Nu præsenterer F1 så i en pressemeddelse, at de har lavet en ny længerevarende aftale med Sky Deutschland, om at den store TV-station får eksklusive rettigheder til F1 i Tyskland.

Aftalen træder i kraft allerede fra 2021, hvor Sky Deutschland planlægger at tage de tyske seere tættere på F1, end de har oplevet før.

Sky er allerede kendt for sin flotte dækning af F1, på den engelske kanal, så forventningerne er store til den tyske version.

Planen er at Sky Deutschland vil dække samtlige løbsweekender, lige fra første træning fredag til det ternede flag om søndagen - uden reklameafbrydelser under løbet.

Derudover vil Sky Deutschland oprette en helt ny TV-kanal, som kun viser F1 relateret indhold 24/7.

For at imødekomme de tyske fans uden abonnement, vil fire løb pr. sæson blive gjort gratis for alle. Samtlige løb vil dog have et 30 minutters highlight show på Sky Sport News HD.

Günther Steiner laver sjov, mens Martin Brundle og Skysports laver tv.Günther Steiner laver sjov, mens Martin Brundle og Skysports laver tv.
Copyright Bil Magasinet BMF1

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« ‘We Race As One’ - F1 lancerer nyt initiativ Ny tv-grafik i 2020-sæsonen »