Sir Jackie Stewart samlede millioner ind i Monaco

Under Monacos Grand Prix, samlede Sir Jackie Stewart ind til forskning om demens, som hans kone er hårdt ramt af. BMF1 var med til auktionen og det store modeshow. Se alle billederne her.

Amber Lounge 2018 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 16/6 2018 klokken 17:06

Sir Jackie Stewarts kone, Helen, er hårdt ramt af demens, så derfor har racerlegenden besluttet at samle ind til at støtte forskningen i sygdommen som 45 millioner er ramt af på verdensplan.
Lady Helen har været gift med Sir Stewart i 55 år. På aftenen bød Steward velkommen og fortalte om de problemer som sygdommen giver for ægteparret. Stewart er så priviligeret at han kan købe al den støtte, pleje og medicin som findes men han ønsker at hjælpe alle andre som kæmper med sygdommen - og at støtte forskningen til at finde en kur mod sygdommen.

Monacos Grand Prix 2018 - Daniel Ricciardo tager pole. Sammen med Jackie Stewart
Copyright Red Bull Contentpool


Pirelli dækket på ovenstående billede var én af de mange unikke effekter som kunne købes på auktionen. Dækket er signeret af Jackie Stewart og Daniel Ricciardo.

Modeshowet blev afviklet fredag den 25. maj, under Monacos Grand Prix weekenden og derfor var flere af feltets kørere inviteret til at gå modeshow. Desværre var Kevin Magnussens invitation var desværre ikke nået frem, men feltets bedst-siddende hårpragt, Marcus Ericsson, var naturligvis med.

Amber Lounge 2018. Marcus Ericsson i modeshow
Copyright Bil Magasinet BMF1


Modeshow
Copyright BMF1


Modeshow Fru. Boulier
Copyright BMF1


Modeshow
Copyright BMF1


Amber Lounge 2018. Pierre Gasly i modeshow
Copyright Bil Magasinet BMF1


Amber Lounge 2018
Copyright Bil Magasinet BMF1I 2017 blev der samlet over 450.000 EUR ind i en velgørenhedsauktion, hvor de rige indbudte kunne købe forskellige rejser, middage og effekter. Bl.a. købte Red Bulls Adrian Newey et maleri med et David Bowie motiv.

Amber Lounge 2018. Adrian Newey
Copyright Bil Magasinet BMF1


Amber Lounge 2018. Billeder fra modeshow
Copyright Bil Magasinet BMF1

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Drømmestart for Alonso i Le Mans Fernando Alonso vinder Le Mans »