Se Kevins 2017 racer i København

Nu har du chancen for at se Kevin Magnussens 2017 HAAS Formel 1 racer, der fra d. 9. juli – 31. juli vil blive udstillet i JACK & JONES butik på Strøget i København.

HAAS 2017 Racer . Copyright Jack and Jones

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/7 2018 klokken 16:07

JACK & JONES har i samarbejde med Kevin Magnussens hold, HAAS F1 Team, fået muligheden for at udstille Kevin Magnussens racer fra sidste sæson i butikken på Strøget i København. Raceren vil være udstillet fra d. 9. juli – 31. juli 2018.

Henning Nielsen, Omnichannel manager hos JACK & JONES, forklarer:
”Gennem vores samarbejde med HAAS Formel 1 Teamet og Kevin Magnussen har vi fået muligheden for at udstille Kevins racer fra 2017 sæsonen – og det kunne vi simpelthen ikke takke nej til. Vi vil gerne give vores kunder og danske motorsportsfans muligheden for at komme helt tæt på en Formel 1 racer. Det er ikke lige noget, man får chancen for hver dag”.

JACK & JONES har været teamsponsor for det amerikanske Formel 1 Team HAAS siden februar 2018. Her har brandets logo været på racerens bagvinge samt køredragter og Kevins hjelm. Derudover har JACK & JONES også et langvarigt, personligt samarbejde med den danske Formel 1 kører, og Kevin er også stolt over, at hans tidligere racer nu kommer tættere på hans danske fans:

”Jeg har et rigtig godt samarbejde med JACK & JONES – så jeg synes det er fedt, at bilen fra sidste sæson nu står midt i en butik på Strøget. Det er sjovt for mig, det er sjovt for København og så tænker jeg også det er sjovt for en masse motorsportsfans også, at de nu kan komme helt tæt på”.

HAAS 2017 RacerHAAS 2017 Racer
Copyright Jack and Jones


For at få den 5,2m x 2m store racer ind i butikken måtte JACK & JONES tage facadevinduet ud og sætte det i igen, da raceren ikke kunne komme igennem indgangen på normal vis:

”Vi har virkelig lagt os i selen for at få det til at lykkes – men ind, det kom den. Så nu håber vi selvfølgelig, at der kommer en masse nysgerrige ind forbi”, slutter Henning Nielsen.

HAAS 2017 RacerHAAS 2017 Racer
Copyright Jack and Jones


Om Formel 1 kommer til København i 2020 er endnu uvist, men Kevin slutter med en optimistisk kommentar:

”Jeg håber at kunne komme til at køre på min ”hjemmebane” på et tidspunkt – det vil være en drøm der går i opfyldelse, men det må tiden vise”.

Formel 1 Raceren kan opleves fra d. 9. juli – 31. juli 2018 i JACK & JONES butikken på Frederiksberggade 22, 1459 København.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Arrivabene svarer igen: Mercedes mangler stil Sidste chance til Grosjean »