Ricciardo straffes i Canada

Efter en sejr, med mange udfordringer, i Monacos snævre gader, står Daniel Ricciardo overfor en del placeringsstraffe i Montreal. Helt hvor mange vides endnu ikke, men det bliver en del.

Monacos Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/6 2018 klokken 08:06

Det bliver ikke den mest optimale start på weekenden Monaco vinder, Daniel Ricciardo får på Canadas Formel 1 Grand prix weekenden.

Som det blev bekendtgjort efter løbet i Monaco, havde han en del problemer med Red Bull raceren i Monaco, hvilket betyder at han skal have skiftet nogle komponenter i sin Power Unit.

Generatoren skal blandt skiftes og her er der tale om en helt ny, da de to, der allerede er brugt, er helt færdige, den ene brød i brand.
Bare den del, giver Ricciardo en 10 placerings straf.

Men noget tyder på, at også batteriet skal skiftes, efter de led overlast i Monaco, til dels som følge af problemet med generatoren.
Skal det skiftes, koster det ham yderligere 5 placeringer, hvilket så betyder, at der ikke er langt op til de maksimale 20 placeringers straf, som de måske så vil tage, for at stille Ricciardo bedre i de efterfølgende løb.

Heldigvis er banen i Montreal til at overhale på, hvilket den mesterskabskandiderende Ricciardo helt sikkert vil sætte pris på.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren på vej til IndyCar 18” hjul igen på tale til Formel 1 »