Red Bull var klar til Vettel come-back

Hen over Formel 1 sæsonen 2020, efter det blev officielt at Sebastian Vettel ikke ville fortsætte hos Ferrari, kom der mange rygter frem om hans fremtid, herunder rygter om at han skulle til bage til Red Bull. Nu bekræftes det, at det var tættere på end mange troede.

Sebastian Vettel og Dr. Helmut Marko . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/1 2021 klokken 09:01

Red Bull var flere gange ude og afkræfte, at de var interesseret i at sætte Sebastian Vettel tilbage i deres Formel 1 bil, som erstatning for Alexander Albon, der ikke formåede at følge med Max Verstappen.

Men i et interview med Ralph Bach fra tyske Formel 1 insider, fortæller Dr. Helmut Marko fra Red Bull, at det faktisk var meget tæt på at ske.

"Hvis Vettel havde haft lidt mere tålmodighed, ville vi nok have indgået en aftale med ham, frem for Perez," indrømmede Marko.

Vettel brød angiveligt flere gange sin Covid-19 boble, for at have samtaler med Red Bull ejer Dieterich Matesich og Christian Hormer, men endte altså med at indgå en aftale med Aston Martin.

En af de personer, der har haft meget stor indflydelse på Vettel og som Vettel, til trods for at de ikke længere er kollegaer, er den danske Formel 1 mekaniker Ole Schack.

Schack har flere gange under samtaler med BMF1, fortalt åbent om deres nære forhold og hvor meget han syntes, at Vettel hører til hos Red Bull.

Noget der var tæt på at ske, men desværre ikke kom til at ske i denne omgang.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monaco, Montreal og Baku på vippen Monaco afviser rygter om aflysning »