Ny Formel 1-film fra Netflix

Streamingtjenesten Netflix har kastet sig over endnu et filmprojekt, hvor omdrejningpunktet er Formel 1. Robert di Niro og John Bodega spiller hovedrollerne.

Bahrains Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 26/1 2021 klokken 10:01

Kriminalitet og Formel 1 er normalt ikke to sider af samme sag. I hvert fald ikke så vidt vi ved. Men det er ikke desto mindre omdrejningspunktet i en ny filmsatsning fra streamningtjenesten Netflix.

Filmen hedder “The Formula” og handler om en ung amerikansk racerkører (John Boyega) fra Detroit, som har en mentor (Robert di Niro). Filmen vil blive instrueret af Gerard McMurray som afslører plottet.

”Det er historien om en ung mand fra Detroit, der bliver en international racerstjerne i Formel 1 med hjælp af sin mentor, der har gamle bånd til mafiaen,” sagde McMurray.

McMurray har tidligere instrueret Netflix-filmen “Burning Sands”. John Boyega er nok mest kendt for sin rolle i Star Wars-sagaerne "The Force Awakens" fra 2015, "The Last Jedi" og "The Rise of Skywalker". En af Robert di Neros seneste roller var i den anmelderoste Netflix-film "The Irishman".

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Domenicali: Nye bilproducenter i F1 Horner og Wolff uenige »