Marko klar med flere planer

Dr. Helmut Marko fra Red Bull, presser hårdt på for at sikre, at det bliver muligt at afvikle Østrigs Formel 1 Grand Prix. Nu er han ved at sikre at infrastrukturen kommer til at virke for holdene.

Malaysia GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/5 2020 klokken 08:05

Der er fortsat mange der mener, at chancen for at der bliver kørt Formel 1 løb i 2020 er 50:50, men det er langt fra sådan Red Bulls Dr. Helmut Marko ser det.

Den østrigske Formel 1 bane, der tidligere hed A1 Ring, inden Red Bull købte den, vil ifølge Marko, være vært for årets første Formel 1 løb. Måske tilmed to løb.

Helmut Marko er så sikker i sin sag, at han nu presser på for at få alt det omkring løbet på plads, altså ikke kun det at få banen klar, som han mener kan ske med et 48 timers varsel, men også alt det der skal til, for at holdene kan komme sikkert frem til banen.

Alt omkring transport af biler til personale og catering for holdene, skal sættes i system.

Da løbet afholdes i Europa, vil alle hold komme med deres lastbiler med biler og grej, hvilket gør det relativt nemt, men personale, der inkludere kørerne, vil typisk komme med fly.

For at sikre at alle kan komme frem, så nemt som muligt, forhandler Helmut Marko nu med militær lufthavn i nærheden, for at kunne bruge den til holdene.

Ligeledes er der lavet en aftale med et hotel i nærheden af banen, som vil sikre at der er sikker overnatning for dem der har behov for det.

Inden man kan få adgang til banen, skal man testes negativ for Covid-19. Efter første test, vil man ikke som udgangspunkt blive testet igen, hvorfor man vil have meget begrænset frihed, i dagene løbet bliver gennemført.

Som Formel 1 fan, er det fantastisk at se, at der bliver lagt konkrete planer for løbet, så det ikke længere kun er snak.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F1 forlænger nedlukningsperioden Ungarn: Kun Formel 1 uden fans »