Leclerc byder Hamilton velkommen hos Ferrari

Hvis Lewis Hamilton skifter til Ferrari efter 2020-sæsonen, står en bestemt kører klar ved receptionen for at tage imod dette års verdensmester.

Japans Grand Prix 2019 . Copyright Ferrari

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 10/12 2019 klokken 18:12

Efter at Lewis Hamilton er blevet set i selskab med Ferraris bestyrelsesformand John Elkann, har rygterne svirret om verdensmesterens mulige skifte til Maranello-teamet.

Rygterne fik yderligere næring, da teamchef Mattia Binotto i Abu Dhabi udtalte, at han var “glad” for at Hamilton er uden kontrakt for 2021.

Nu melder Leclerc sig i koret af glade Ferrari-folk.

“Selvfølgelig,” lød det fra Leclerc, da han af Autosport blev spurgt, om han vil være tilfreds med at blive partner med Hamilton fra 2021.

“Vi er i Formel 1, og vi ønsker at kæmpe mod de bedste,” begrundede monegaskeren.

Leclerc, Hamilton, og Vettel.Leclerc (i midten) sammen med Hamilton og Vettel.
Copyright Mercedes AMG


“I år har jeg haft en fantastisk mulighed med Seb (Vettel, red.), som er firedobbelt verdensmester, og jeg har lært en masse af ham.”

“Du kan altid lære af den type verdensmester - helt sikkert,” erkendte Leclerc.

Hamilton har på sin side understreget, at han stadig er glad for at være hos Mercedes og ønsker at blive i det tysk-britiske team, hvis de kan blive enige om en aftale.

“Alt hvad der foregår bag lukkede døre er altid privat uanset hvem du sidder med,” udtalte Hamilton, da han blev præsenteret for rygterne i forbindelse med Abu Dhabis Grand Prix.

“For at være helt ærlig, så mener jeg, at vi stadig er på rette vej (i forhandlingerne, red.), og jeg tror, at der kun er en meget lille mulighed for, at vi afviger fra den,” lød det fra verdensmesteren, der indrømmer, at han dog er åben for andre muligheder.

“Det er kun klogt, at jeg sætter mig og tænker over, hvad jeg vil - det er jo den sidste del af min karriere.”

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2021-regulativet mental udfordring for ingeniørern 2021-modellen “en led sag at køre” »