Kevin tilbage på toppen

Efter en sæsonstart, hvor flere store engelske medier, nærmest skamroste Kevin Magnussen efter hvert løb, har han over de seneste løb, været helt udenfor. Han er nu tilbage i toppen, efter Frankrigs Grand Prix.

Spaniens Grand Prix 2018 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/6 2018 klokken 13:06

Der er blevet uddelt karakterer efter Frankrigs Formel 1 Grand Prix på Paul Ricard banen, her i weekenden.

Kun to kørere har fået højere point end K-Mag for deres indsats i Frankrig, nemlig løbsvinder Lewis Hamilton og årets yndlings rookie Charles Leclerc, der begge score 9.5 ud af 10.

Kevin Magnussen fik karakteren 9, primært begrundet i hans fantastiske forsvar overfor Valteri Bottas, der kom bagfra i hans tydeligt stærkere Mercedes, efter en kollision med Sebastian Vettel.

Kevin selv, var også helt på toppen efter løbet.

”Vi gjorde simpelthen alting helt rigtigt i dag,” udtalte Magnussen efter løbet.

”Det var et godt løb og vi havde en god bil, det var fantastisk at komme tilbage, efter en skuffende kvalifikation,” tilføjede han.

”Jeg havde en del problemer med ultrasoft dækkene, men da vi kom over på Soft, så virkede alt perfekt.”

”Jeg startede med at passe på Softdækkene også, men da Bottas kom op til os blev jeg nød til at presse mere på, og så virkede alt pludseligt helt perfekt,” kom det fra den glade dansker.

En 6. plads og 8 point mere til kontoen, var mere end de havde turde håbe på hos HAAS, men da Grosjean endnu engang, ikke formåede at få point med hjem, var det også tiltrængt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Frankrigs GP: Hot or Not Lundgaards imponerende debut i GP3 »