Horner ikke fristet af Ferrari

Et skifte fra Red Bull til Ferrari frister ikke Christian Horner, der har været ansat på samme hold i 15 år. "Jeg keder mig ikke og kan iøvrigt ikke tale italiensk!"

Englands GP 2015 . Copyright Red Bull Photofiles

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/4 2020 klokken 09:04

Langt de fleste i Formel 1 har et ønske om, at være en del af det legendariske italienske hold Ferrari, men det er ikke noget som Christian Horner fra Red Bull kan nikke genkendende til.

"Jeg ser ingen grund til at introducere mig selv til et andet hold," kom det fra Horner i en podcast på In the Pink. "I øvriogt kan jeg ikke tale italiensk," tilføjede han med et grin.

"Jeg nyder at arbejde med den gruppe jeg har i dag og ser ingen grund til at skifte."

Noget af det Horner især peger på, er samarbejdet med design legenden Adrian Newey, som han selv var med til at hente til holdet tilbage i 2007.

"Jeg har altid været en fan af Adrians biler og jeg har altid fulgt hans karriere. Hans biler var nærmest kunst," kom det fra Red Bull chefen.
'
"Vi havde en ide om, at han ikke var glad for at være hos McLaren og vidste, at folk ville begynde at tage os mere seriøse, hvis vi fik ham over til os!"

"Sådan, wow de har fået Adrian over til sig, de må have seriøse planer!"

Christian Horner har været på holdet i 15 år, og er klar til 15 år mere.

"Lige nu, er vores primære fokus at få holdet tilbage til at vinde. Jeg tror på at vi kan gøre det og det er det der driver mig!" sluttede Horner.

Nu venter vi bare på, at få Formel 1 sæsonen igang igen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel 1 planlægger start i Østrig Vettel og den nye kontrakt »