Honda kommer stærkere til start

Honda kommer med en stærkere motor til åbingsløbet. En motor som både Red Bull og AlphaTauri vil nyde godt af og som ser ud til at gøre Red Bull til favoritter til at vinde årets første løb.

Red Bull Filming day . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/7 2020 klokken 08:07

Et smuthul i de regler der blev udstedt, i forbindelse med den tvungen tidlige sommerferie, som Formel 1 holdene blev beordret på, samtidig med at de forskellige lande lukkede ned, betyder at Honda allerede inden årets 1. løb, kommer med en opdatering af deres motor.

Den nye, stærkere og mere pålidelige, motor, er allerede testet i Red Bull raceren, da den var monteret under filmdagen på Silverstone, hvor Red Bull også testede nye aerodynamiske opdateringer, giver holdene en markant fordel i år, hvor der er sat låg på antallet af opdateringer.

Som en del af kampen om at holde Formel 1 feltet tæt, er der i år, indført nye strengere regler for hvor mange opdateringer der må komme i løbet af sæsonen, hvilket giver Red Bull med Honda motoren, en klar fordel.

Med en betydeligt svagere og mere ustabil motor, vandt Max Verstappen sidste års løb i Østrig, hvilket er med til at understrege at banen, som Red Bull ejer, passer godt til Red Bull raceren.

Når de så kommer med en stærkere, og ifølge Honda, mere pålidelig motor, må Red Bull udnævnes til favorit til at tage årets første sejr.

Max Verstappen er utvivlsomt favoritten af holdets to kørere, men Alexander Albon er den eneste af de to, der har prøvet de nye opdateringer og har bevist, at han har et stort potentiale, så måske er han manden, der kan rykke på Verstappens selvtillid og slå den hurtige hollænder.

Om få dage, ser vi de første tider fra Østrig. Det bliver så godt at komme i gang.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes skifter farve i kampen mod racisme Vettel vil give den alt hvad han har »