Hamilton forlanger for meget

Lewis Hamiltons kontrakt med Mercedes løber ud efter denne sæson. Mercedes har tilbudt ham en forlængelse, men han vil have mere i løn. Ifølge rygterne, er det nu blevet for meget.

USAs Grand Prix 2019 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/1 2020 klokken 09:01

Der er ingen tvivl om, at Lewis Hamilton er en eftertragtede Herre i Formel 1, men der er åbenbart en grænse for, hvor meget man er villig til at betale for hans service.

Hamilton har 6 mesterskaber på sit CV og er klar favorit til at sikre sig sit 7. i år.

Det har fået englænderen til at skrue op for sit lønkrav, der oprindeligt lå i omegnen af en årsløn på 350 millioner kroner.

Ifølge, en altid velinformeret, Helmut Marko fra Red Bull, skulle Hamilton nu forlange omkring 460 millioner i årsløn, hvis han skal forlænge med Mercedes i to år.

Mercedes vil meget gerne forlænge deres aftale med Hamilton, men de er angiveligt ikke villige til at betale de 110 millioner mere i årsløn, for at holde fast i superstjernen.

"Lewis Hamilton er som 6. dobbelt verdensmester, meget værdifuld for Mercedes, både som kører og i forhold til marketing, hvilket han helt klart ved," udtalte Merko til Auto Bild.

"Men jeg tror ikke på, at der er noget hold, så skulle det lige være Ferrari, der er villige til at betale så meget for ham," sluttede han.

Skulle det ende med, at Hamilton ryger ud fra Mercedes holdet, kan det ende med at han stopper helt i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lundgaard tættere på Formel 1 Hård Formel 2 sæson i vente »