Ferrari mangler ledelse

Den tidligere Ferrari præsident, Luca di Montezemolo langer hårdt ud efter Ferraris ledelse og ikke mindst Mattia Binotto, efter en forfærdelig 2020 sæson. "Der mangler ledelse på holdet!"

Luca di Montezemolo . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/1 2021 klokken 08:01

I et interview med tyske Sports Bild, bliver der ikke lagt fingre mellem, når den tidligere Ferrari præsident Luca di Montezemolo bliver spurgt ind til Ferrari Formel 1 holdets 2020 sæson.

"Det var intet mindre end en katastrofe," kom det direkte fra Montezemolo, der for kort tid siden bød sig til, i forhold til at genindtræde på den magtfulde plads i firmaet.

"Før i tiden, blev selv en tredjeplads betragtet som et stort nederlag," tilføjede han.

Han holder fast i det, han tidligere har talt om, nemlig at det er vigtigere at have de rigtige folk på opgaverne, frem for at se på deres nationalitet.

"Før i tiden, kikkede vi på de fejl og mangler vi havde, hvorefter vi fandt de rigtige folk til at løse opgaven."

"Når man ser på det nu, kan man se at der mangler organisation af holdet og det er tydeligt, at holdets største problem er, at det er en person der står til ansvar for alt," tilføjede han med en direkte hentydning til Binottos ledelsesstil, hvor alle beslutninger skal forbi ham.

"Man kan ikke ændre på holdet i løbet af en weekend, det er en opgave der tager år, men jeg håber at man indser, at der skal flere folk til, der kan tage beslutninger, så man får rettet op på de mange problemer," sluttede Montezemolo.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Afstemning om motorer er udsat Alpine vil presse Mercedes »