Bottas vil vinde

Valteri Bottas melder igen ud, at hans mål er at vinde verdensmesterskabet i år, samtidig med at han understreger, at det bekymre ham mindre, hvem det er der skal kører i den anden Mercedes i denne sæson.

Bottas . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/1 2021 klokken 08:01

Mercedes har fortsat ikke indgået en aftale med den forsvarende verdensmester Lewis Hamilton, hvilket reelt betyder at det ikke kan udelukkes, at verdensmesteren ikke kommer til start i år.

Der er ingen tvivl om, at de tre ejere af Mercedes-holdet, meget gerne ser Lewis i deres bil i endnu en sæson, men der er samtidig grænser for hvor meget de er villige til at betale for den hurtige brite, der med sin voldsomme succes på det mest succesfulde hold, er blevet en meget dyr Herre.

Mange påstår fortsat, at det er et spil for galleriet, hvorfor de ikke tvivler på at det igen bliver Hamilton og Bottas der danner par hos Mercedes, mens andre mener at Russell, primært efter at han afløste Hamilton i Bahrain, med meget stor succes, trods det endelige resultat, presser Hamiltons chancer for at få den aftale han går efter.

I den anden side af Mercedes-garagen, kan Valteri Bottas roligt se til, da hans kontrakt er på plads og alt ser ud til at være i fineste orden.

Det betyder også, at Bottas har den ro omkring sig, som han har behov for, hvis han igen skal komme til sæsonens første løb, med et overskud og reelt ligne en, der kan blive verdensmester.

"Jeg har helt åbenlyst et mål, i mange år har min holdkammerart slået mig, det vil jeg gerne ændre på i år," kom det fra Bottas i et interview med den russiske kommentator Nikolai Vetrov.

"Hvem det er der sidder i den anden Mercedes, betyder mindre for mig," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner og Wolff uenige Afstemning om motorer er udsat »