Aston Martin bekræfter interesse for Vettel

Mercedes har afvist, at Sebastian Vettel er en option for dem i 2021. Aston Martin derimod, bekræfter at de er interesseret i at tage den 4. dobbelte verdensmester ombord på holdet.

Østrigs Grand Prix 2020 . Copyright BWT Racing Point

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/7 2020 klokken 10:07

I 2021 skifter Racing Point Formel 1 holdet navn til Aston Martin, efter holdejer Stroll købte en stor aktiepost i Aston Martin fabrikkerne.

Det legendariske bilfirmas tilbagevenden til Formel 1, har behov for, at der kommer en kører på holdet, med en høj profil.

Dette passer Sebastian Vettel god til, uanset at der er mange der langer ud efter ham for tiden.

Med 4. verdensmesterskaber, er Sebastian Vettel en interessant person, som uden tvivl, under de rette omstændigheder, fortsat hører til blandt feltets hurtigste.

Racing Point, har fra sæsonstarten i år, vist at de har det der skal til, for at bygge en bil der kan være med blandt de bedste. Nu skal de bare have en kører, der også kan.

Holdets to nuværende kørere, Sergio Perez og Lance Stroll, er ikke kendt for at være de hurtigste på gridden. Det til trods, var de med helt fremme under årets første løb i Østrig.

Overfor Radio Canada, bekræfter Racing Point holdchef, Otmar Szafnauer, at de er interesseret i at få Vettel på holdet, men tilføjer samtidig at de også er glade for deres nuværende kørere.

"Det er en interessant ide, men vi foretrækker at få det bedste ud af de kørere vi allerede har," kom det fra Otmar Szafnauer.

"Vi tror på, at med det rette værktøj, Formel 1 bilen red., kan begge vores nuværende kørere blive verdensmestre, men jeg finder det meget flatterende at man er begyndt at kæde Vettel sammen med os," tilføjede han.

"Jeg har været venner med Vettel, siden han var ung og taler ofte med ham."

"Vi har god tid til at tage en beslutning," sluttede han kort.

Vettel i en Aston Martin, der kører som en Mercedes, kunne være yderst interessant.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull har fundet problemet Officielt: Alonso til Renault »