Red Bull har fundet problemet

Begge Red Bull racere udgik af åbningsløbet i Østrig, til stor fortvivlelse for Christian Horner. Men de melder nu ud, at problemet er fundet og ventes løst inden den kommende weekend.

Max Verstappen fører an i Østrigs Grand Prix, 2020. . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/7 2020 klokken 09:07

Mens Mercedes, der er har Red Bull som primær udfordre til 2020 titlen, har meldt ud, at de fortsat er ved at finde frem til problemet med deres gearkasser, melder Red Bull nu ud, at de har fundet årsagen til hvorfor begge deres biler udgik i Østrig.

"Vi har testet komponenterne, en for en og har fundet frem til, at problemet, med stor sandsynlighed, ligger i svinghjulet," udtaler Christian Horner til ServusTV.

"Vi er nu gået i dybden omkring dette og vil kortlægge problemet helt, samt sikre at vi ikke løber ind i denne fejl igen," tilføjede han.

"Sammen med Honda, er vi allerede igang med at løse problemet, så vi sikre at vi ikke får samme problem til årets andet løb i Østrig," sluttede Horner.

Havde de to Red Bull racere ikke haft disse problemer, kunne begge meget vel have sluttet på podiet, eller i det mindste langt oppe i pointene.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kubica skal teste på fredag Aston Martin bekræfter interesse for Vettel »