Webber bekymret for Alonso

Den tidligere Formel 1 kører, Mark Webber, der er gode venner med Fernando Alonso, er bange for at hans gode ven har mistet taget i Formel 1 og at han vil falde ned gennem feltet, som sæsonen skrider frem.

Mark Webber . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/4 2021 klokken 09:04

"Der er ingen der skal være i tvivl om, at jeg holder meget af Fernando, men jeg er oprindeligt bekymret for om han kan finde tilbage til sit stærke jeg i Formel 1," udtalte Mark Webber til spanske Marca

Alonso, der fik en rimelig start på sæsonen, der desværre endte med en DNF som følge af mekaniske problemer, blev sat på plads af hans unge kollega Esteban Ocon, i årets andet løb.

Alonso fik dog point med hjem, men havde slet ikke farten til at følge Ocon i den anden Alpine, der dog kun sluttede en plads op i forhold til spanieren.

Webber er dog bange for, at det er starten på enden for Alonso, som han er bange for vil ende som Valentino Rossi i Moto GP.

"Jeg er ikke i tvivl om, at han har motivationen med sig, men Formel 1 er meget konsekvent og der er ingen plads til undskyldninger, som at man lige skal finde sig til rette i bilen og andre undskyldninger.

Webber er nok lidt tideligt ude med sin kritik af Alonso, der trods alt fik point i Italien.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mazepin: Mick har en unfair fordel Ingen ny motor til Bottas »