Reservernes dag

Når Formel 1 feltet sender deres kørere på den spanske asfalt, fredag, vil det være med 3 af reservekørerne bag rettet på tre forskellige hold. En af dem er dog en gammel kending.

Robert Kubica . Copyright Alfa Romeo Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/5 2022 klokken 12:05

Robert Kubica har igen fået lov til at sætte sig ned i en Formel 1 racer, for at hjælpe med udviklingen af Alfa Romeo, der ellers er kommet stærkt fra start i denne sæson.

Hos Williams, har Nyck de Vries fået lov til at få den første frie træning, i Nicolas Latifis racer, hvilket kan være første skridt mod en endelig overtagelse af sædet, forlyder det.

Sidste mand, der netop er blevet bekræftet, er Red Bull junioren Juri Vips, der lidt overraskende får chancen i den Red Bull racer, som "Checko" Perez normalt kører.

Ofte ser vi disse fredagstestere, rode rundt nede i den forkerte ende af feltet, men med Vips i Red Bull og de Vries i Alfa Romeo, kan det vise sig at være ret konkurrencedygtige tider, der bliver sat ind.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kun 22 løb i 2022 Spaniens GP: Løbsoptakt »