Red Bull skifter fokus

Red Bull's RB19 er en af de mest suveræne Formel 1 biler vi har set, siden Brawn kom med deres revolutionerende racer med dobbelt diffuser. Men til trods for, at de har vundet alle løb i år og fører konstruktørmesterskabet stort, viser Sergio Perez ikke det der er forventet af ham.

Perez vinder i Singapore . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/6 2023 klokken 11:06

Red Bull har, nærmest siden sæsonstart, haft et noget negativt syn på deres nyeste mand, AlphaTauri kører Nyck De Vries.

Han havde modtaget en advarsel om, at han skulle oppe sig og placerer sig bedre, inden Canadas Formel 1 Grand Prix, der er det næste på kalenderen.

Det har han indfriet, efter en rimelig indsats i Monaco og godkendt indsats i Barcelona, hvilket i første omgang, har taget presset lidt af hans skuldre.

Men det betyder ikke, at Red Bull har et problem mindre med deres line up på de to hold, for Sergio Perez er, efter en ellers stærk sæsonstart, faldet seriøst af på den.

Det har fået Dr. Helmut Marko til at skifte fokus, med et øget pres på Perez til følge.

Det forlyder, at hvis ikke han igen kommer med helt frem, og her taler vi om flere sejre eller i det mindste andenpladser, vil han ikke være på holdet sæsonen ud.

Red Bull ved, at de har en hurtig og sulten mand på sidelinjen, i form af Daniel Ricciardo, der virker til at være blomstret godt op igen, efter han er kommet "hjem" til Red Bull.

Sergio Perez skulle angiveligt have fået itl sommerpauser, til at komme med de ønskede resultater, ellers vil det være Daniel Ricciardo der sidder i bilen, efter Formel 1 feltets sommerferie.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hvad er F1-planerne for Vesti? Fortjener Magnussen at blive hos Haas? »