Østrigs GP: Vejrudsigten

I den kommende weekend byder på en Formel 1 weekend i Sprintløbets tegn. Det betyder at skiftende vejr, kan få langt større betydning end normalt. Her kan du se hvordan det forventes at blive på Red Bull Ring.

Østrigs Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/6 2024 klokken 12:06

Efter en weekend i Spanien, hvor vejret primært var stabilt, venter der kørerne noget mere ustabile forhold, når de kommer til det bjergrige Østrig, hvor det kommende Grand Prix skal afvikles på Red Bull Ring.

Fredag Den eneste dag hvor der venter kørerne en decideret træning, er fredag. Her bliver kørere og hold budt velkommen, af det der ligner meget stabilt vejr, men med stor temperaturforskel fra træningen, til sprintkvalifikationen.
Til den frie træning, venter der kørerne temperaturer på omkring 18 grader, og overskyet, dog uden varsel om regn. Skydækket skulle forsvinde omkring samtidig med at træningen slutter, hvorefter temperaturen drøner i vejret og skulle ende på omkring 28 grader omkring det tidspunkt hvor Sprintkvalifikationen starter.

Lørdag Her starts der med Sprintløb, som afvikles under nogenlunde samme forhold som fredagens træning, dog med omkring 19 grader.
Men når kørerne skal ud og kører kvalifikationen til hovedløbet, forventes temperaturen igen at stige til 28 grader.

Søndag Løbsdagen ser ud til at blive markant anderledes end de forrige dage. Der er varslet regn, startenden med byger, der skulle blive afløst af vedvarende regn, lige omkring løbsstarten. Temperaturen skulle forblive i den høje ende, omkring 28 grader.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens GP: Vejrudsigten Englands GP: Vejrudsigten »