Muligt comeback til Ricciardo, allerede i Canada

AlphaTauri's afgående holdchef, Franz Tost, har givet Nyck De Vries et enkelt løb mere til at vise, at han skal forblive i Formel 1. Hvis ikke han leverer i Spanien, står Ricciardo klar til at tage over allerede i Canada.

Red Bull . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/5 2023 klokken 10:05

Hollandske Nyck De Vries har ikke fået den flyvende start på Formel 1 karrieren, som de fleste havde forventet, efter hans imponerende Formel 1 debut, sidste år på Monza.

Det har været svært for ham, at finde sig til rette i AlphaTauri raceren, hvor den ofte udskældte og temperamentsfulde Yoki Tsunoda, har sat ham grundigt på plads.

Holdchef Franz Tost er normalt en ret tålmodig mand, når det kommer til at give kørere tid til at finde sig til rette på et hold, og ikke mindst komme ind i Formel 1, men det lader til at være anderledes overfor De Vries.

Det betyder, at hollænderen har fået 5 løb til at rette op på en del grundlæggende ting, hvilket betyder at han har næste løb i Barcelona, som det sidste løb, inden holdet skal kunne se markante forbedringer, ifølge Tost.

I Monaco, var der ikke meget godt at sige om hans indsats, men her var der trods alt mange, der ikke viste sig særlig godt frem.

Ikke desto mindre, har Tost igen bekræftet, at Barcelona er hans sidste chance for at vise at det er ham holdet skal satse på.

Skulle AlphaTauri vælge at degradere De Vries til reserve, vil det være Daniel Riccardo der kommer ind som erstatning, fra sin rolle som reserve hos Red Bull.

Ricciardo selv, udtaler at han er meget taknemmelig for den pause han har fået, hvilket han trængte til efter et par hårde år hos McLaren, men at han også nu, føler sig klar til at komme tilbage til Formel 1, efter denne sæson.

Det kan blive en del tidligere, hvis man tager Franz Tost's ord for givet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Dataene viser det: Alonso kunne have vundet Wolff afviser BoP-regler i Formel 1 »