Mclaren vil have Hamilton tilbage

Med Renault som motorleverandør, mener McLaren, at de nu igen har en bil, der kan være med til at kæmpe om verdensmesterskabet. Men de mangler måske den helt rigtige kører.

Monaco 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/2 2018 klokken 12:02

McLaren, der så Hamilton smutte, lige inden deres krise begyndte for 5 år siden, vil gerne have briten tilbage i den ene af deres biler.

Lewis Hamilton har kontrakt med Mercedes, dette år med, men han er angiveligt allerede i forhandling med dem om en forlængelse.

Nu har McLaren meldt ud, at de ser på hvilke muligheder de har, for at få ham tilbage, da de ser ham som en nøgleperson i deres vej tilbage til toppen.

"Vi er interesseret i at re-signe Hamilton," indrømmer Zak Brown i et quote fra Reuters.

Men som han også understreger, er der næppe et hold på gridden, der ikke gerne så Hamilton i den ene af deres racere.

Men McLaren er i gang med at se nærmere på mulighederne, hvilket betyder at man tvivler på, at Fernando Alonso vil være en del af holdets fremtid, efter denne sæson, da det vil være svært at forestille sig, at de to vil kunne blive holdkammerarter igen.

I Hamiltons nuværende lejr, ser man dog ikke den store fare for at han vil skifte.

"Han har vundet tre af sine verdensmesterskaber med os, så hvorfor skulle han være interesseret i at skifte," udtaler Toto Wolff.

Skulle McLaren få succes med deres nye Renault-samarbejde, vil det ikke være helt så utænkeligt, at Hamilton rykker tilbage til det hold, der hjalp ham til Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Klassens "nye" dreng: Alfa Romeo (3/3) Verstappen klar til at udfordre titlen »