Kun opgraderinger til Kevin

Haas har vist at deres nuværende chassis kan levere hurtige tider så nu er tiden kommet til at introducere opgraderinger. I første omgang dog kun til Kevin Magnussen.

Kevin Magnussen foran Pierre Gasly. Frankrigs GP 2022 . Copyright Haas F1 - LAT Photo

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 28/7 2022 klokken 12:07

Når F1 feltet rammer Ungarn til første frie træning på fredag, vil Kevin Magnussens racer have nogle opgraderinger som gerne skulle forbedre hastigheden på den allerede hurtige VF-22 Haas racer.

Årsagen til Haas' prioritering af Kevin er simpel: Kevin har flest VM point og så derfor får han opgraderinger først.

Frankrigs Grand Prix 2022. Kevin Magnussen inden løbetFrankrigs Grand Prix 2022. Kevin Magnussen inden løbet
Copyright Haas F1


Haas teamet ville helst have givet begge kørere opgraderinger, som Günther Steiner forklarer: "I sidste ende, kunne vi ikke nå at få to komplette opgraderinger klar til løbet, så med Kevin forrest i VM, så besluttede vi at han skulle have opgraderingerne først. Desværre var vi ramt af et par forsinkelser under udviklingen så vi udskød det fra Frankrig til Ungarn."

Steiner forklarede også at teamet har været bagud med at bygge reservedele til racerne, bl.a. pga Mick Schumachers store uheld i Monaco under kvalifikationen.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Porsche vil have 50 % af Red Bull Breaking: Vettel stopper i Formel 1 »