Kevin: Vi kæmper os tilbage!

Chefen for Haas-teamet, Günther Steiner, var bestemt ikke tilfreds med søndagen, efter at begge hans kørere måtte udgå efter fejl under deres pitstop. Kevin Magnussen måtte udgå fra en 4. plads og Haas teamet har fået to bøder på 5.000 EUR hver.

Australiens Grand Prix 2018. Haas . Copyright Haas F1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 25/3 2018 klokken 13:03

Efter at have opnået startplaceringer som nummer 5 og 6, så skulle meget gå galt for at Haas-teamet tog tomhændet fra Australiens Grand Prix - og meget gik galt! Først kørte Kevin Magnussen i pit på omgang 22. Hér begik teamet en fejl da venstre baghjul skulle monteres og danskeren måtte udgå. To omgange senere, kørte Romain Grosjean i pit og igen begik teamet en fejl og fik ikke monteret venstre forhjul korrekt.

Australiens Grand Prix 2018. Haas i 4. og 6. position
Copyright Haas F1


Kevin Magnussen var tydeligt skuffet i sin meget korte pressemeddelelse fra Haas: "Den er svær at sluge for hele teamet. At have to biler der udgår - efter at have været i så gode placeringer men så meget forventning. Det er bare hjerteskærende at slutte sådan. Vi skal nok komme ovenpå igen. Vi kæmper os tilbage. Jeg er overdrevet skuffet lige nu, men vi kommer over det."


Guenther Steiner fredag på Monza
Copyright Lea Anna Petersen


Teamchef, Günther Steiner, udtalte efter løbet: "Det var en skuffende slutning på en meget lovende weekend. Vi havde to fejl under vores pitstops - hjulene blev ikke sat ordentligt på, så vi var tvunget til at stoppe bilerne. Man har ikke lyst til at sige det, men sådan er racing. Det sker, selvom det ikke burde kunne ske."


BT skriver desuden at Haas-teamet har modtaget to bøder på 5.000 Euro hver, i alt svarende til ca. 74.000 kroner. Bøderne kunne være højere men FIA har i kendelsen lagt vægt på at teamet stoppede begge racere "så sikkert som muligt" så snart fejlene blev opdaget. Kevin Magnussen og Romain Grosjean har ikke fået nogle straffe, personligt.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Australiens GP: Løbsresume Australiens GP: Dagen derpå »