Kevin bekymret

Efter Kevin Magnussens overraskende comeback til Formel 1, har han udstrålet selvtillid og optimisme i stor grad, men stabilitetsproblemer og mangel på reservedele og opgraderinger, er begyndt at få panderynkerne frem.

Aserbajdsjans Grand Prix 2022 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/6 2022 klokken 11:06

Der er ingen tvivl om, at det er en meget glad Kevin Magnussen man møder i paddock i år.

At få lov til at komme tilbage til Formel 1, har i den grad fået den hurtige dansker til at vise en ro og selvtillid, som har fået det bedste ud af ham og holdet.

Men Kevin begynder nu at mærke, at HAAS er det samme lille hold, han forlod for 1½ år siden.

Ikke nok med, at man helt åbenlyst, har valgt ikke at komme med opgraderinger til raceren, før omkring sommerferien, nok først efter, så er det nu også begyndt at knibe med reservedele.

Det er ikke Kevin, der har været storforbruger af reservedele, men derimod holdkammerart Schumacher, der også som følge deraf, har fået en røffel, for hans manglende evne til at holde bilen på banen.

Uagtet hvem der har ødelagt hvad, så er det et fælles problem og det er det der bekymre danskeren.

Løbet i Canada, skulle, hvis de undgår større uheld, være det sidste med få reservedele, inden der igen bliver fyldt lidt på hylderne.

De få reservedele, er ikke udelukkende et tegn på en svag økonomi, men også et bevidst valg, for ikke at have dele på lager, der ikke kan bruges efter en opdatering.

Det betyder så også, at det er super vigtigt for Kevins chancer for at sikre holdet flere point, at de snart kommer med opdateringerne, så de igen kan få stabilitet på holdet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mazepin håner Mick Schumacher Hydraulisk problem stoppede Ferrari i Baku »