Horner sagen er ved at løbe ud i sandet

Som de fleste nok har hørt, er der blevet rejst en sag mod Red Bull holdchef Christian Horner, hos Red Bull moderselskabet i Østrig. Men efter en 8 timer lang samtale med nogle eksterne advokater, ser det ud til at sagen er ved at løbe ud i sandet.

Red Bull . Copyright Red Bull

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/2 2024 klokken 09:02

Christian Horner, har fra start, blankt afvist, at der er noget i de beskyldninger, der er kommet fra en kvindelig ansat på Formel 1 fabrikken.

Præcist hvad det er, som anklagerne går på, er ikke kommet frem, andet end at den ansatte beskylder Horner for at have en krænkende ledelsesstil, værende hård og forlangende.

Fredag d. 9. februar var Horner inviteret ind til en samtale med de eksterne advokater, der er blevet hyret ind til at finde ud af, hvad der er op og ned, hvilket man efterfølgende har understreget, ikke var en høring, men blot en samtale.

Samtalen, der varede omkring 8 timer, skulle hjælpe advokaterne til en bedre forståelse af arbejdet på Red Bull Formel 1 holdet, og hvordan ledelsen leder firmaet.

Her, næste en uge senere, er der ikke kommet noget frem omkring udfaldet, der er ikke kaldt til et nyt møde, og alt tyder på, at Christian Horner vil stå som holdchef, når Red Bull officielt præsenterer deres RB20 racer i aften.

De manglende udmeldinger og hele den larmende tavshed fra Red Bull, kunne tyde på, at der ikke er en sag, andet end i medierne.

Sagen forventes ikke at blive et emne under præsentationen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes forfremmer Frederik Vesti Ferrari præsenterer SF-24 »