Har Bottas afsløret sit næste sæde?

I en post på sociale medier har Valtteri Bottas måske indikeret, hvilket team han skal køre for i 2025.

Englands GP Sauber . Copyright Stake F1 Team Kick Sauber

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 14/8 2024 klokken 16:08

I Formel 1s sommerpause kører rygtemøllen traditionelt i højere omdrejninger end normalt, og når en kører uden sæde pipper på de sociale medier, øges omdrejninger og spekulationer proportionelt.

I dette tilfælde drejer det sig om Valtteri Bottas, der måske indikerer, hvilket team og garage han skal opholde sig i, når de røde lamper slukkes for starten af 2025-sæsonen.

Således har finnen lagt en post ud på det sociale medie X, hvor han optræder i selskab med en Audi R8 monteret med kørerens aktuelle bilnummer '77'.



Ifølge Bottas var han ellers tæt på en aftale med Sauber/Audi, men hele seancen blev nulstillet, da Sauber annoncerede Mattia Binotto som ny CEO og CTO (Chief Technical Officer). De hidtidige samtaler var foregået med den hidtidige chef Andreas Seidl, der nu er fortid hos Sauber.

Mens den nuværende Kick Sauber-kørers opslag på de sociale medier kan ses som en antydning af, hvad der er i vente, har teamkammeraten Guanyu Zhou på sin anden side udtalt, at han er "50 procent eller mere" sikker på at blive i Formel 1. Kineseren oplyser ikke i hvilket team.

Valtteri Bottas fra Stake F1 Team KICK Sauber.Valtteri Bottas fra Stake F1 Team KICK Sauber.
Copyright Stake F1 Team Kick Sauber


Valtteri Bottas er en erfaren kører med hele 10 grandprix-sejre i bæltet, men erfaring eller ej, så er indeværende sæson nok ikke med til at styrke chancerne for et sæde til finnen. Således ligger finnen på en suveræn og meget sikker sidsteplads, lige efter Logan Sargeant, i kørernes individuelle mesterskab.

Flere kørere er blevet sat i forbindelse med Sauber/Audi, og senest er Sebastian Vettels navn (igen) blevet bragt i spil til et sæde i det schweizisk/tyske team.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lawson kommer på gridden i 2025 Alonso lettere frustreret »