Hamilton frustreret

Lewis Hamilton så længe ud til at være den hurtigste Mercedes kører under weekendens Grand Prix i Miami, men heldet tilsmilede George Russell, der igen slog den 7 dobbelte verdensmester, der er ved at blive noget frustreret.

Hamilton . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/5 2022 klokken 16:05

Det er ikke let at være Lewis Hamilton for tiden, i hvert fald ikke hvis du spørger ham selv.

Det virker til, at uanset hvad holdet beslutter at gøre, er det det forkerte valg. Samtidig ser det ud til, at alt held hos Mercedes, tilsmiler manden i den anden ende af garagen, unge George Russell.

Det bliver tiltagende mere tydeligt, at Hamilton er ved at være frustreret.

Det virker nærmest som om, at han har opgivet og at han bare ser til, mens alle kører væk, selvom man under weekendens Grand Prix i Miami, så lidt glimt af den perfekte Hamilton, der altid formåede at få det optimale ud af sit værktøj.

Mens Hamilton, med det værktøj han har til rådighed, kunne notere sig en rimelig ok 5. plads, kunne han samtidig se ærkerivalen Max Verstappen i Red Bull, sikre sig endnu en sejr.

Med sejren til Verstappen, samt endnu en hurtigste omgang, lukkede hollænderen en del af hullet op til Charles Leclerc i Ferrari, der trods alt, formåede at sikre sig andenpladsen.

Også det, gør det svært at være Hamilton, som længe har meldt ud, at han ikke kan se at Mercedes kommer til at vinde løb i år, og med den indstilling, vil det næppe være Hamilton der vandt et løb, skulle det lykkes for dem at få sat en bil rigtigt sammen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Miamis GP: Løbsresuné VW vil have flere tyskere i F1 »