Gammel frontvinge til Kevin

Kevin Magnussen satte bilen af under fredagens anden træning, men melder ud, at skaderne ikke var så store, som først frygtet. Det kostede en ny frontvinge, hvilket også er slemt nok.

Englands GP Haas . Copyright MoneyGram Haas F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/8 2024 klokken 11:08

Kevin Magnussen tager selv hele skylden for gårsdagens uheld, under 2. træning, hvor han spandt rundt og røg i barrieren, hvilket ultimativt kostede ham frontvingen.

Det der så er det værste ved det, er at det var en helt ny frontvinge, som skulle give mere speed her på Monza, og at han kun havde den ene til rådighed.

”Jeg tog for meget fart med ind i svinget og tabte den midtvejs, i et snap, som jeg ikke kunne nå at gribe,” kom det ærligt fra Magnussen, efter træningen.

”Der er ikke sket andet med bilen, så vi har ingen udfordring med at blive klar til 3. træning,” tilføjede han.

HAAS holdchef Komatsu tilføjer, at det er skidt for Kevin, da det er den eneste frontvinge han har med de nye specifikationer.

Hülkenberg fik en, og det fik Kevin også, så det er ikke sådan, at Kevin kunne ”låne” en af Hülkenberg.

Den nye asfalt virker til at være hård ved dækkene, hvilket har fået Hülkenberg til at melde ud, at han tror det normale ene pitstop på Monza, kan blive til to for nogle hold.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Antonelli til Mercedes Italiens GP: 3. frie træning. Mercedes i front »