Ford frustreret - kræver hurtig Horner-løsning

Ford skal levere motorer til Red Bull fra 2026, men den verserende sag mod Christian Horner er en sten i skoen. Ford er meget utilfreds med Red Bulls håndtering af situationen og kræver nu handling.

Red Bull Ford . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 26/2 2024 klokken 11:02

Ford er frustreret:

Indtil videre hænger undersøgelsen mod Red Bulls teamchef Christian Horner og blafrer lidt i vinden, og nu er den kommende Red Bull-partner Ford ved at være mere end utilfreds med Red Bull og deres håndtering af forløbet.

Det skriver Ford-chef Jim Farley iht. nyhedsbureauet Associated Press (AP) i et brev til Formel 1-teamet.

Helmut Marko (tv) og Christian HornerHelmut Marko (tv) og Christian Horner
Copyright Red Bull Contentpool


Ford er især sur, fordi de interne undersøgelser, "indtil nu ikke har givet et resultat, og der ikke er noget klart tegn på, hvornår man kan regne med en fair og retfærdig løsning", skriver Farley.

"Som vi har oplyst tidligere uden at have fået et tilfredsstillende svar, er Fords værdier ikke til forhandling,” skiver Farley.

“Det er afgørende, at vores racingpartnere deler og viser en ægte vilje til at forpligte sig til de samme værdier. Mit team og jeg står altid til rådighed for at diskutere denne sag. Vi insisterer fortsat og håber på, at der træffes en løsning, som vi alle kan bakke op om.”

Red Bull pre-season 2024 test. Christian Horner og Adrian Newey på vej til garagenRed Bull pre-season 2024 test. Christian Horner og Adrian Newey på vej til garagen
Copyright Red Bull Contentpool


Beskyldningerne mod Christian Horner er gået fra upassende ledelsesstil til en upassende seksuel adfærd, skriver AP.

Christian Horner var i Bahrain i forbindelse med denne uges vintertest, og flere iagttagere lagde mærke til, at han ikke altid optrådte i Red Bull-tøj men i mere ”civilt” tøj.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« F1-test i Bahrain – Red Bull dominerer Tommy Hilfiger er ny partner med F1 ACADEMY »