Fittipaldi eller Bearman?

HAAS skal have fundet en afløser for Kevin Magnussen til det kommende løb i Baku, men den oplagte afløser, Oliver Bearman er ikke så oplagt alligevel, da han skal kører i Formel 2, samme weekend. Alternativet er holdets officielle reservekører Pietro Fittipaldi.

Oliver Bearman til Spaniens Grand Prix 2024 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/9 2024 klokken 14:09

HAAS' holdchef Ayao Komatsu, erkender at løbskarantænen til Kevin Magnussen, har givet ham en udfordring.

Det mest nærliggende, og det som Komatsu også selv ser, som den bedste løsning er, at de sætter Oliver Bearman i den bil, som han allerede ved han skal kører fuld tid i, til næste år.

Men da der også i Baku, er et Formel 2 supportløb, som jo er der Bearman er ansat i dag, kan Komatsu ikke bare forlange, at ham kommer over til den, når de nu lige står og mangler en kører i weekenden.

"Det er desværre ikke op til os, men det er Ferrari der afgøre, om de vil finde en afløser for Bearman til Formel 2 løbet, for at give ham en løbsweekend ekstra inden han for alvor skifter til Formel 1 til næste sæson," kom det fra japaneren.

Samtidig undskylder Komatsu overfor Kevin Magnussen.

"Det er utroligt ærligt at vi satte Kevin i den situation, som ultimativt udløste de to strafpoint. Vi var ikke gode nok under hans pitstop, hvilket betød at han skulle overhale Gasly igen. Det er ikke godt nok fra vores side," kom det undskyldende fra japaneren.

Ender det med, at Ferrari ikke ønsker at give Bearman fri, vil det være holdets egentlige reservekører Pietro Fittipaldi, der vil få tjansen i Baku.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monza Dagen Derpå: Historisk af Leclerc og Magnuss Verstappen på vej til Aston Martin? »