Sargeant til IndyCar

Selvom det endnu ikke officielt er meldt ud, skulle det være ganske sikkert, at Logan Sargeant rykker til IndyCar efter denne sæson. Yderligere rygter antyder, at han ikke vil være hos Williams efter sommerferien.

Logan Sargeant, Williams F1 . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/6 2024 klokken 10:06

Logan Sargeant har fået besked om, at han ikke vil køre for Williams efter denne sæson, hvilket har fået den amerikanske kører til at se sig om efter et nyt job.

Det skulle allerede nu være faldet på plads i den amerikanske IndyCar-serie, der på mange måder minder om Formel 1, og så alligevel er meget anderledes.

Der er andre tidligere Formel 1-kørere, der med succes har taget den vej, herunder svenske Marcus Ericsson, som hørte til i den tunge ende af Formel 1-feltet men som har vundet flere IndyCar-løb, herunder det legendariske Indy 500.

Så en skifte for Sargeant til IndyCar, vil ikke være et dårligt træk.

Efter at dette er kommet frem, tager rygterne til om at amerikaneren ikke holder sæsonen ud.

Mercedes er meget interesseret i at få afprøvet den unge Kimi Antonelli, hvorfor de presser på for at få ham i en Williams-racer, inden han eventuelt får chancen hos Mercedes fra 2025.

Det har sat gang i spekulationerne om, at Seargent allerede er ude efter Formel 1s sommerferie og at Antonelli dermed er inde.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1.dk's Power Rating: Spaniens GP Optakt til Østrigs Grand Prix »