Dead man walking

Der er ingen tvivl om, at Formel 1 er en hård og ubarmhjertig sport. Noget amerikanske Logan Sargeant på ingen måde kan være i tvivl om. Han er informeret om, at hans tid i Formel 1, nærmer sig en slutning, men ikke hvornår.

Logan Sargeant . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/6 2024 klokken 14:06

Logan Sargeant kører rundt i sin Williams Formel 1 racer, med øksen hængende over hovedet, efter han har fået besked om, at han ikke vil være en del af Williams i fremtiden.

Netop formuleringen fremtiden, frem for efter denne sæson, er det der vækker størst opsigt, efter FIA har opdateret deres retningslinjer for hvor ung man kan være, når man rykker i Formel 1.

Williams, der har et tæt samarbejde med Mercedes, vil, med al tydelighed, sætte Mercedes-junioren Andrea Kimi Antonelli i Williams raceren, indenfor meget kort tid.

Skulle de vente til det Italienske Formel 1 Grand Prix, som de fleste mener, vil Antonelli nå at blive 18 år, og dermed vil der ikke være nogle udfordringer for Williams med at sætte ham i bilen.

Om det så er planen at sætte Antonelli over i Mercedes egen bil, allerede fra starten af den nye sæson, såfremt at han lever op til forventningerne, vil der igen være mulighed for Frederik Vesti hos Williams. Men det er langt fra sikkert, at Mercedes vil rykke den unge italiener over til dem, efter så kort tid hos Williams, hvilket så igen betyder at Mercedes fortsat ikke har en officiel afløser for Hamilton på plads.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Dato sat for Brat Pitt Formel 1-films offentliggør Optakt til Spaniens Grand Prix »