Norris undskylder for trofæet

Lando Norris trak en del overskrifter for sin episode med at smadre Verstappen trofæ. Nu undskylder Norris, og vil passe mere på, når han giver den gas på podiet i fremtiden.

Lewis Hamilton foran Lando Norris. Østrigs GP 2023 . Copyright Mercedes AMG F1 - LAT Images

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 28/7 2023 klokken 17:07

Lando Norris trækker overskrifter stort set hver weekend. De sidste par løb har den unge brite stået på podiet, hvilket har været en stor bedrift for det tidligere hårdt prøvede team. Lykken er vendt, siden de introducerede den seneste opdatering i Østrig, og tidligere tiders fart er genfundet.

Lando Norris er lidt af en festbanan både på Twitch, over radiomeddelser, og ikke mindst på podiet. Her er champagne-sprøjtet blevet lidt af en oplevelse i sig selv, og efter søndagens løb kulminerede glædesrusen i tusind stykker. Lando Norris smadrede sin champagneflaske ned i podiet, hvilket fik Verstappens trofæ til at vælte og gå i stykker. Ikke mindst er det ærgerligt at få smadret, noget man har vundet. Mere ærgerligt er det, at trofæet kostede mange penge og tog seks måneder at lave
.

Max Verstappens trofæ ædelagt efter Lando Norris' fejring under podieceremonien. Max Verstappens trofæ ædelagt efter Lando Norris' fejring under podieceremonien.
Copyright Dan Mullan/Getty ImagesUnder torsdagens pressemøde her i Belgien var det også en mere ydmyg Lando Norris, der mødte pressen. Væk var pakket de sjove kommentarer, og ind kom en mere ansvarsbevidst, ung mand.

Lando fortæller, at han gerne vil undskylde for episoden, og at han selvfølgelig ikke havde intention i at smadre trofæet.

Som Lando selv siger “Jeg ved, hvor meget det betyder for ungarerne og en del af deres kultur og så videre.”

Faktisk har han også allerede sagt undskyld til Max Verstappen for at smadre trofæet. Norris udtaler nemlig også, at han selv ville blive irriteret, hvis det var ham, det skete for.

Til spørgsmålet om Norris vil ændre den måde, han fejrer på podiet, eller hvordan han starter champagnesprøjtningen, svarer Lando Norris, han vil passe bedre på, når han for fremtiden skal fejre sin præstation med sit champagne-ritual. Han vil dog ikke lave om på sin fejring. Han vil passe på, hvordan han gør det, og så vil han flytte de andre trofæer, inden han fortsætter.

Lando Norris går dog pænt udenom spørgsmål, der vedrører, om han tager regningen for det ødelagte trofæ til 40.000 €.

Det skal han dog ikke bekymre sig om, da Attila Simon, CEO for Herendi Porcelain (der har lavet trofæet), udtalte til Ungarns M4 Sport, at Verstappen ikke skal bekymre sig. Der er nemlig livstidsgaranti på porcelænstrofæet.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alpine skifter ud i ledelsen Belgiens GP: kvalifikation »