Aston Martin vil forlænge med Vettel

Op til sæsonstarten og et stykke ind i denne sæson, var der mange der mente at Sebastian Vettel slet ikke ville komme til start i år, men sæsonen har udviklet sig positivt og nu tror de på at han gerne vil forlænge.

Aserbajdsjans Grand Prix 2022 . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/7 2022 klokken 09:07

Det er muligt, at Fernando Alonso mener at Sebastian Vettel, er en af de gamle, der bør trække sig tilbage, for at give plads til en ny ung frisk kører, men det er ikke sådan Aston Martin ser på det.

Aston Martins holdchef, Mike Krack, har bekræftet at man har indledt en dialog med Vettel omkring hans fremtid på holdet, og samtidig understreger han, at han ser lyst på muligheden.

Efter Aston Martin måtte undværer Vettel i de første to løb i år, som følge af Corona, har Vettel virkelig vist, hvor stor betydning han har for holdet.

Det er netop det som Mike Krack er meget opmærksom på, hvorfor han vil gå meget langt for at beholde ham i en af deres biler.

"Vi er i dialog og Sebastian, Vettel red., er meget positiv og konstruktiv i sin dialog med os, så ud fra det punkt, ser det fornuftigt ud," kom det fra Krack.

"Den investering han har gjort i at være med til at udvikle holdet, over de seneste to år, kunne jeg også tænke mig, at han gerne vil høste frugten af," tilføjede han.

Samtidig understreger han, at hele holdet lader til at fungerer godt og at, især, de to kørere har god respekt for hinanden og at de fungerer godt sammen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso svarer igen Steiner: Vi har mere i posen »