Alonso svarer igen

Fernando Alonso afviser, at han er en af de gamle, der står i vejen for unge køreres chance for at sikre sig et Formel 1-sæde, til trods for at han snart runder 41 år.

En glad Fernando Alonso på tredjepladsen i Qatars GP 2021 . Copyright Alpine F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/7 2022 klokken 09:07

"Jeg er opmærksom på, at der er kørere der bør trække sig, for at give sædet videre til et af de unge talenter, der venter på chancen," kom det fra Alonso, da han blev spurgt ind til om han, som snart 41-årig blokerer for unge talenters chance i Formel 1.

"Men jeg er ikke en af dem," tilføjede han.

Fernando Alonso vil ikke pege på, hvem det er, men mener, men understreger at han ikke bare mener der er tale om en enkelt kører.

"Det hele handler om, hvad stopuret viser," uddybede Alpine-køreren, der ofte er hurtigere end sin holdkammerart Ocon, end ikke, hvilket viser, at han ikke har mistet taget om Formel 1.

Alpine har ikke forlænget aftalen med Fernando Alonso, endnu, hvilket kunne antyde, at de mener der skal en yngre mand i bilen, der er mere fremtid i. Som for eksempel Oscar Piastri, der uden tvivl har har fortjent et Formel 1-sæde.

Men så længe Alonso er hurtigere end Ocon, kan det være udfordrende at stoppe samarbejdet med ham, frem for den unge Ocon.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel træt af Alonso Aston Martin vil forlænge med Vettel »