Mercedes må løse deres problemer selv - ikke FIA

Helt i tråd med vores ekspertartikel forleden udtaler SKYs ekspertkommentator Martin Brundle sig også omkring Mercedes og deres store problemer. Det må de selv løse, siger han..

F1 Østrig 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/6 2022 klokken 12:06

Mercedes Formel 1-holdet, som er det hold, der har vundet flest konstruktørtitler i historien, satsede stort med et helt anderledes design af deres 2022-racer og ser nu ud til at have tabt.

Det har fået Toto Wolff til at hyle op om, at FIA skal give dem mulighed for at bruge flere penge, så de kan få løst deres problem.

Det har fået flere til at melde lige ud af posen, herunder Red Bull-chef Christian Horner, at det vil være unfair, hvis Mercedes, på grund af deres egen fejl, får lov til at bruge flere penge for at komme med en hurtig løsning.

Til det kor melder SKYs ekspertkommentator Martin Brundle sig nu.

"Holdene, der har løst problemet, siger tydeligt, at det ikke er Formel 1s problem at løse det for Mercedes," kom det fra Brundle under en SKY-udsendelse.

"Det er tydeligt, at det er meget ukomfortabelt for kørerne, men det er Mercedes' opgave, at få det løst."

"Det er heller ikke så svært for dem at få løst det ved at løfte bilen, men det vil gå ud over deres performance, hvilket de tydeligvis ikke ønsker at gå på kompromis med," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel optimistisk Hvor længe holder freden hos McLaren? »