Vettel afviser ikke Red Bull rygter

Sebastin Vettel, der vandt 4 verdensmesterskaber med Red Bull, er træt af Aston Martin, som han har kontrakt med i denne sæson med. Samtidig udelukker han absolut ikke, at Red Bull kan være hans hold i gen i fremtiden.

Brasiliens Grand Prix 2021 . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/4 2022 klokken 15:04

Aston Martin har haft en forfærdelig start på 2022 sæsonen, hvor de til løbet på Imola, lå sidst af alle hold, i konstruktørkampen, som det eneste hold der ikke havde scoret et eneste point.

Sebastian Vettel har kontrakt med holdet, denne sæson med, det samme gælder for Sergio Perez hos Red Bull, som Vettel afløste hos Racing Point, inden de skiftede navn til Aston Martin.

Hvis det er op til Vettel selv, vil han igen sende Perez ud af et hold. Hvem ved, måske tilbage til Aston Martin.

"Jeg har ikke talt med Christian Horner, i et stykke tid, så jeg ved jo ikke hvor jeg står," kom det fra Vettel, der dog også mener at han stadig har et godt forhold til Red Bull chefen og at der som minimum er en dør på klem til ham.

Vettel understreger dog, at hans fokus lige nu, går på at få det optimale ud af den bil han sidder i, med et håb om at resultatet fra Imola, ikke blot skyldes de specielle omstændigheder.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Chokskifte på vej? Hk er andenprioritet »