Aston Martin med kæmpe opdatering

Når Formel 1 feltet kommer til Barcelona i weekenden, vil vi se flere hold med større opdateringer. Det forlyder at Aston Martin vil komme med de størete af slagsen.

Aston Martin i garagen . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/5 2022 klokken 13:05

Det nuværende Aston Martin hold, der tidligere har heddet, blandt andet, Racing Point, har aldrig været bange for at lade sig inspirere af andre holds design.

Sådan skulle det også være med den store opdatering, det forlyder at de kommer med i Barcelona, hvor primært den bagerste del af bilen, er helt fornyet.

Inspirationen kommer fra Ferrari, der til denne sæson har bygget en særdeles hurtig racer, hvilket har fået Stroll's drenge til at se godt efter hos konkurrenten, for at finde fart.

Det forlyder samtidig, at de store opdateringer næppe bliver klar til begge biler, hvilket betyder at det med stor sandsynlighed bliver Stroll Junior, Lance Stroll, der får de nye stumper.

Aston Martin har ikke ligefrem fået den bedste sæsonstart, hvilket ikke har hjulpet på Sebastian Vettels lyst til at blive, efter hans kontrakt udløber efter denne sæson, selvom der ikke er tvivl om at Aston martin, meget gerne vil have at han bliver.

En mere konkurrencedygtig bil, kunne gøre forskellen for tyskeren, men så skal Vettel så håbe på, at der kommer stumper nok.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Status quo for Mercedes Hamilton risikerer udelukkelse »