Alpine forlænger med Ocon

Esteban Ocon har netop forlænget med Alpine F1 i en kontrakt, hvor teamet tydeligvis viser stor tillid til den unge franskmand.

Esteban Ocon . Copyright Alpine F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 16/6 2021 klokken 20:06

Da pennen i dag blev løftet fra kontrakten, var Esteban Ocon sikret deltagelse i Formel 1 for de næste 3 år, hvilket er en kontraktlængde, som viser, at Alpine har store forventninger til deres unge kører.

24-årige Ocon sluttede sig til teamet forud for 2020-sæsonen, og havde på det tidspunkt allerede kørt i F1 i hele 2 år. Før det, var franskmanden en del af det daværende Lotus Junior-akademi og senere Renault F1s reservekører i 2016.

Ocon debuterede midtvejs i 2016-sæsonen med Manor F1, før han rykkede til Force India i 2017 og 2018. Med sine 73 grandprix-starter har han opsamlet en ganske pæn erfaring med indtil nu samlet 210 point i bæltet.

Esteban Ocon. Portugals GP 2021Esteban Ocon. Portugals GP 2021
Copyright Alpine F1


Ocon er teamkammerat med Fernando Alonso, der returnerede til Alpine F1 i denne sæson efter at have holdt en pause fra motorsportens topklasse, men dagens underskrift viser tydeligt, hvem det franske team anser som fremtidens mand.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Magnussen til IndyCar Ingen test til Grosjean i Le Castellet »