Alonso pakkes ind i vat

Alpine vil for alt i verdenen undgå, at Fernando Alonso begynder at blive utilpas og dermed lade det gå ud over holdkammeraten Esteban Ocon, hvorfor de har valgt at pakke den gamle spanier ind i vat.

Fernando Alonso under Young Driver's Test. Abu Dhabi 2020. . Copyright Renault Motorsport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/4 2021 klokken 11:04

Det er tidligere set, at Fernando Alonso har været direkte skadelig for et Formel 1-hold, til trods for at han utvivlsomt er dygtig, både som kører og udvikler.

Det har Alpine anerkendt, og har derfor valgt at sikre sig, at de to holdkammerarter ikke vil komme i intern kamp, ved at beskytte Alonso ekstra meget.

Alain Prost melder ud, at hele det psykologiske spil allerede begyndte, da Daniel Ricciardo meldte ud, at han ville forlade Renault og at Alonso ville blive hans afløser.

I et interview med franske Le Figaro, udtaler Prost yderligere, at det er vigtigt for et godt forhold på et hold, at de to kørere skiftes til at slutte bedst, hvorimod det kan blive noget af et problem for den enkelte kører, hvis han konstant slutter sidst af de to, som Ocon oplevede det med Ricciardo i sidste sæson.

Prost er en af dem, der ser Ocon som et stort talent med et stort potentiale, hvorfor det også er vigtigt for ham, at Ocon klarer sig godt mod Alonso.

For Alonso er det psykiske spil dog meget vigtigt. Hvis ikke spanieren regelmæssigt er den hurtigste af de to, vil det også give problemer.

"Det er vigtigt for os, at de to kørere arbejder sammen og respekterer hinanden."

"Et hold hvor de to kørere begynder at bekrige hinanden, kan kollapse helt, hvilket ingen kan være tjent med," sluttede Prost.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams tager afstand fra HAAS' filosofi Officielt: Hulken til Aston Martin »