Vandoorne klar til at forlade McLaren

Den regerende GP2 mester, Stoffel Vandoorne, der overtog reservesædet hos McLaren efter Kevin Magnussen, er klar til at forlade McLaren, hvis ikke han får et Grand Prix sæde i 2017

Stoffel Vandoorne . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/8 2016 klokken 12:08

Stoffel Vandoorne anses af mange, for at være en af de mest lovende talenter, der er på vej til Formel 1, i stil med det vi hørte om Kevin Magnussen, op til hans Formel 1 debut.

Men til trods for alle de lovprisende ord fra McLaren, har han endnu ikke fået et sæde.

Vandoorne fik et enkelt Grand Prix tidligere i år, da Alonso måtte sidde over en enkelt gang efter hans voldsomme uheld i Australien.

Men siden er det ikke blevet til så meget, hvilket Vandoorne finder frustrerende.

"Min kontrakt med McLaren udløber efter denne sæson, hvilket betyder at jeg er fri til at forlade holdet, hvis ikke jeg får et sæde", kom det fra det belgiske talent.

"Det eneste jeg kan bekræfte er, at je vil have et Formel 1 sæde i 2017 og jeg håber af hele mit hjerte, at det bliver for McLaren, men hvis det ikke bliver der, skal det er der andre muligheder", sluttede Vandoorne optimistisk.

Vandoorne er således klar til at følge Kevin endnu engang, ved at forlade McLaren, hvis de "kun" vil tilbyde ham en test og reserve rolle igen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spilanmeldelse: F1 2016 Renault forventer fremgang på Spa »